Jag är nog kär.

Jag har inte använt mig någon annan klocka än mobilen på nästan 10år. Men den här ifrån Fossil gav mig ha-begär! Synd bara att man är en student med alldeles för många räkningar. Fast nu tänker jag sitta och titta lite på den ett tag till för jag tror att jag kan vara kär.. 

image24

Vissa vill ha snö..


..Medan jag trivs ganska bra med att slippa frysa så fort jag öppnar ytterdörren. (Även om jag håller med om alla bieffekter är mindre positiva)

image23


Fotografen heter Anni Koponen och fler bilder finns
här.

Söta halsband

image20






Är det bara jag som vill måla på kapsyler helt plötsligt??!
Tyckte dom var hur söta somhelst. 





Hemsidan hittar du
här.

Åtminstonde en bra tanke

Min fantastiska plan att åka iväg till skolans bibliotek redan tidigt (?) på förmiddagen för att hinna plugga så mycket som möjligt när jag ändå inte har några föreläsningar fungerade sådär. Faktum är att det fungerade nästan inte alls. Men det var åtminstonde en bra tanke..

Istället var jag alldeles för trött och seg i kroppen (Hjälp! Jag är 21!) för att orka gå upp vid åtta och hela dagsagendan var därmed förstörd. Förmiddagen har istället spenderats med att dra runt utan något vettigt, fixat lunch (*duktiga mig*) och pratat med folk som på ett eller annat sätt har passerat mig under lunchen. Usch.. jag måste börja plugga inför omtentan som är den 16:onde och har över 1000sidor kvar att läsa. (Hjälp..) Ångest.. Måste fortsätta renskriva minnesanteckningarna nu för om ett några timmar drar jag iväg till en gammal barndomskompis.



-FÅR.INTE.SLÖSURFA.-

Tack!

image16


Tack, det kändes bra! =)


Och jag hjälper gärna till när det gäller bloggdesign eller headers. Så kom igen nu människor! ;)

Försenad julklapp

Jag bråkar med nero som vägrar att läsa in både mina *.txt- och *.sub-filer och med subtitle workshop (är det bara jag som är blind eller går det verkligen inte att konvertera till srt?)..

Jag bråkar för att jag lovade att fixa NCIS till ena föräldern i julklapp och 2 månader senare har jag bara lyckats skicka iväg en säsong..




Hjälp mig.

 
      Snälla.

Ngn som vill ha en ny header?

Jag borde ha gått och fixat en sen lunch, renskrivit föreläsningsanteckningar eller något annat nödvändigt och produktivt.




Istället gjorde jag det här:

head2


För att få möjlighet att vinna den ska du länka till tävlingen i ett inlägg , samt därefter lämna en kommentar om detta innan lördag (2/2). Är det ingen som har velat haft den efter fredag så är det först till kvarn som gäller.

Jag kan byta bakgrundsfärg på nolltid om så önskas och den gråa ramen runt bilen kommer jag självklart att ta bort.

Projektångest nr. 1

Jag gick iofs ett specialinriktat program på gymnasiet med väldigt många div. projektarbeten, fast det räknas inte alls då projektångesten och alla problem som dök inte alls var i närheten av det här projektet..
 projekt1

Det här är de resulterande bilder som jag blev nöjdast med. (Vet inte riktigt hur bra dom syns då det är mycket svart och färgåtergivningen varierar kraftigt beroende på vilken skärm/inställningar som man har.)

Projektångest över kommande projektångest..

Uppgift: Analysera ett kommunikationsproblem mot ett företag på 7,5hp .. Och jag som inte ens har fått något överskådligt grepp på vad det är som skall göras. Samt att min kurslitteratur ligger fortfarande kvar på adlibris lagerhyllor och väntar på att bli skickade.

Sist som jag sysslade med ett projekt slutade det med att jag rent ut sagt knarkade både koffeintabletter och socker de sista veckorna för att kunna kompensera min tidigare dåliga tidsplanering (läs: självdisciplin) och mitt dåvarande 19h/dygns-projekttid-schema. Jag har åtminstonde lärt mig massor av den erfarenheten även om själva projektresultaten inte blev så fantastiska som jag hade hoppats på.. Och nu är det dags igen!


Även om det nuvarande endast kommer att ha en ren projekttid på ca. 200h (+ för-och efterarbete & slutanalys), och det är betydligt mycket lättare att jobba med så är jag för att behöva återgå till panikkoffeinprojekprojekprojektbordesovamenhinnerinte- sockerpanikprojektprojektpanik-stadiet. Inte undra på att det är jag som är mest drivande redan ifrån början.. och är lite småstressad över att de andra i gruppen har en lugnare inställning än mig eftersom det ändå är så lång tid kvar...

Gratis Header! ;)

Head
Hade lite tid över en eftermiddag och det här blev resultatet.. Är det någon som vill ha den? Utöver att namnet och bilden skall ändras, så hade jag även tänkt mig att fylla i "papprerna" med lite kludd eller meningar som är personligt förknippade med dig; som korta fragment ur ditt liv (blogg). Det är även möjligt att ändra bloggens bakgrund till samma träimitation som headen.


För att få möjlighet att vinna den ska du länka till mig och tävlingen i ett inlägg , samt därefter lämna en kommentar om detta innan torsdag (31/1). Är det ingen som har velat haft den efter onsdag så är det först till kvarn som gäller.


Jag är ingen bloggare


Jag måste erkänna en sak redan ifrån första början.
Jag saknar de där fantastiska egenskaper som gör att bloggare runt om i världen fyller allt fler sevrar med inlägg om hur många knäckebrödsmackor dom åt till frukost. Jag har inte heller något behov av att skriva minst 4 nya inlägg per dag.  Jag är alltså inte en bloggare i vanlig bemärkelse. (åtminstonde inte nu)


Men jag bloggar för att jag har ett behov av att prova olika tekniker i photoshop och för att det är mycket roligare att göra det med ett syfte.. Och har dessutom den där fantastiska egenskapen att vilja dela med mig av mitt lekande till andra välbehövande bloggare som har tröttnat på sin nuvarande design.